Vältä lainan hakeminen myymällä kultaa

Vältä laina kullallaMoni lainan hakija ei tule ajatelleeksi, että talosta saattaa löytyy käyttämättömiä vanhoja koruja, joilla voisi välttää kalliiden lainojen tai pikalainojen haku. Kodeista saattaa paljastua hajonneita kultakoruja tai rikkinäisiä koruja, joissa saattaa olla kätkettynä monien satojen eurojen edestä kultaa. Kullan ja hopean arvo ja sitä kautta siitä saatava hina on ollut korkealla, minkä vuoksi myynnistä on tullut kannattavaa.

Jos joudut hakemaan lainaa, niin vertaile

Mikäli korujen myynti ei tuota riittävästi pääomaa ja joudut joka tapauksessa lainaamisen tielle, kannattaa lainan hakeminen aloittaa vertaamalla lainoja eri sivustoilla. Tällaisia lainasivustoja ovat esimerkiksi parasvippi.net tai pikalainaa24.com. Pikaisella vertailulla saattaa säästää äkkiä jopa satoja euroja ja säästyy ikäviltä piilokuluilta, kun kokonaiskulut on ynnätty yhteen.

 

Pikalaina ja suurempien lainojen sivustot netissä soveltuvat hyvin pieneen rahantarpeeseen, mutta isommissa lainoissa on syytä kysyä lainatarjousta lähimmästä pankista tai netin lukuisista kulutusluottoja myöntävistä yrityksistä. Myös useat lainalaskurit, kuten Ellos Yksityislainan -sivuillla oleva laskuri, paljastaa nopeasti mitä laina maksaa.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Tuloksia ladataan...