Nettikulta.fi

183.8
18 arviota tai kommenttia
Nettikulta

 • Maksu 24 tunnin sisällä
 • Tilauskulut 0€
 • 5000€ saakka vakuutettu postilähetys
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Kaupan peruuntumisesta on asiakkaan maksettava 30€ käsittelykulut

Nettikulta.fi on netissä toimiva suomalainen yritys, joka ostaa romukultaa, muita materiaaleja ja erilaisia esineitä. Sinne voidaan myydä mm. sormuksia, koruja, kolikoita, laattoja ja muita esineitä. Tuotteiden ostohinta, hyvitykset ja muut kustannukset määritetään yrityksen nettisivuilla mainittujen markkinahintojen mukaan tai osapuolten kesken sovitun hinnan mukaan. Kullan myyntiä varten tilataan netistä Nettikulta.fi-sivustolta ”Turvapaketti”. Paketin tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Esineiden lähettäminen on asiakkaalle aina ilmaista. Kullan myyminen on vaivatonta, ja asiakkaalle maksetaan maksu 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Asiakkaalle luvataan 100 %:n tyytyväisyystakuu. Kauppa voidaan peruuttaa asiakkaan ollessa tyytymätön maksettuun summaan. Tällöin asiakas maksaa postiennakkona 30€ käsittelymaksun. Nettikulta.fi-sivustolta voidaan lukea tyytyväisten asiakkaiden kokemuksista. Nettikullan asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Kultaesineiden myyminen Nettikultaan

Kultaesineiden myyminen onnistuu helposti netistä tilattavan ”Turvapaketin” avulla. Turvapaketti sisältää myyntisopimuksen, turvapussin ja palautuskuoren. Lähetys on vakuutettu 5000 euroon saakka. Paketti voidaan tilata maksutta ja asiakas saa sen parin arkipäivän kuluttua. Turvapaketti tilataan täyttämällä yrityksen verkkosivuilla oleva tilauslomake. Lomakkeen täyttäminen vie vain vähän aikaa. Käyttämätön turvapaketti voidaan palauttaa yritykselle 14 päivän kuluessa turvapaketin vastaanottamisesta, mikäli asiakas ei haluakaan myydä esineitään. Peruuttamista varten asiakkaan on tilattava asiakaspalvelusta peruuttamislomake, joka liitetään palautettavaan lähetykseen.

Kultaesineiden myyntiä varten täytetään Turvapaketin mukana tullut myyntisopimus, joka lähetetään yhdessä myytävien esineiden kanssa turvapussiin pakattuna yritykselle. Turvapussin lähettäminen on asiakkaalle ilmaista. Nettikulta.fi on vakuuttanut kaikki lähetykset 5000 euroon asti. Jos myytävien esineiden arvo ylittää 5000 euroa, asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttä yritykseen. Asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias, ja asiakkaalla tulee olla suomalainen pankkitili, joka on hänen omissa nimissään.

Kun asiakkaan lähettämä turvapussi vastaanotetaan yrityksessä, pussi avataan ja kultaesineet punnitaan tai arvioidaan muulla tavalla, ja asiakkaalle maksetaan sen mukaan maksu. Asiakkaalle ilmoitetaan tekstiviestin välityksellä maksetun summan suuruus. Esineistä suoritettava maksu perustuu Nettikullan verkkosivuilla ilmoitettuun kullan hintaan, metallien painoon ja pitoisuuksiin. Tiedot löytyvät helposti netistä yrityksen omilta sivuilta. Maksu suoritetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 24 tunnin kuluessa saapuneen lähetyksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on syytä huomata, että netissä ilmoitetut kullan hinnat ovat ainoastaan esimerkkejä, eikä asiakkaalle välttämättä makseta niiden mukaisia hintoja. Asiakkaalle ilmoitetaan maksusuorituksen jälkeen, miten maksettu hinta on määräytynyt.

Miten kultaesineet arvioidaan Nettikullassa?

Kultaesineiden arvioinnin suorittaa asiantuntija. Esineiden aitous voidaan myös varmistaa tarpeen mukaan. Asiakkaalle maksetaan ainoastaan kullasta. Ennen arviointia ja punnitusta esineistä irrotetaan esim. kivet ja helmet, joita ei palauteta asiakkaalle automaattisesti. Irrotetut kivet ja helmet sekä kullattomat esineet voidaan lähettää asiakkaalle takaisin, mikäli asiakas on ilmoittanut siitä myyntisopimuksessa etukäteen. Asiakkaan ollessa tyytymätön esineistä maksettuun summaan, kauppa voidaan perua. Kauppa on peruttava kolmen pankkipäivän kuluessa summan maksamisesta. Asiakas joutuu maksamaan palautuksesta käsittelykulut 30€, joka suoritetaan postiennakon muodossa. Yrityksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma−pe klo 10−20. Yhteyttä voidaan ottaa puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia.

Nettikulta lupaa asiakkaalle hintatakuun

Nettikulta kannustaa asiakkaita kilpailuttamaan kultatarjouksensa, jos kyseessä on vähänkään isompi kultaerä. Jos asiakas on saanut toiselta yritykseltä arvion kultaesineistään, voi asiakas lähettää tämän arvion Nettikullalle, joka tekee asiakkaan kultaesineistä vastatarjouksen. Hintatarjouksessa tulee näkyä tarjouksen tehneen yrityksen nimi, päivämäärä ja -aika, jalometallien paino ja karaatti sekä tarjottu kokonaishinta, joiden perusteella Nettikulta lupailee tehdä kullasta paremman tarjouksen.

Nettikulta.fi lyhyesti

 • Nettikulta.fi on netissä toimiva suomalainen yritys
 • Ostaa romukultaa sekä muita materiaaleja ja erilaisia esineitä mm. sormuksia, koruja, kolikoita, laattoja ja muita esineitä
 • Asiakkaalta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää ja suomalaista, omissa nimissä olevaa pankkitiliä
 • Esineistä maksettava ostohinta, hyvitykset ja muut kustannukset määritetään netissä yrityksen kotisivuilla mainittujen markkinahintojen mukaan, tai osapuolten kesken sovitun hinnan mukaan
 • Kultaa voidaan myydä helposti ”Turvapaketin” välityksellä. Turvapaketti voidaan tilata netistä ilmaiseksi
 • Kullan myyminen on vaivatonta, ja asiakkaalle maksetaan maksu 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Nettikulta.fi-sivustolta voidaan lukea tyytyväisten asiakkaiden kokemuksista. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa, mikäli hän on tyytymätön maksettuun summaan. Käsittelykulut tällöin 30€.

Nettikulta kullan ostohinta taulukko

Karaattia Hinta
9K 18.6€/g Tilaa kultapaketti
14K 29.01€/g Tilaa kultapaketti
18K 37.19€/g Tilaa kultapaketti
20K 41.41€/g Tilaa kultapaketti
21K 43.39€/g Tilaa kultapaketti
22K 45.42€/g Tilaa kultapaketti
23K 47.51€/g Tilaa kultapaketti
24K 49.32€/g Tilaa kultapaketti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Väinö4
Hyvä palvelu!
Eeva Kortekangas4
Rahat olivat tililläni 3 päivää siitä kun lähetin myytävät esineet. OK hinta!
Aila5
sain erinomaista ja nopeata palvelua.
Laura Kortekangas2
Hei taas, vielä toinen viesti perään, jotta asiani hoituisi mahdollisimman pikaisesti. Ts. toivon korvauksen saapuvan tililleni MAHDOLLISIMMAN PIAN. Olen lähettänyt paketin jo n kaksi viikkoa sitten. Yst. terv. Laura Kortekangas
Admin:
Hei, ole yhteydessä suoraan Nettikulta.fi asiakaspalveluun. Myykultasi.fi ainoastaan esittelee kultapaikat sekä tuo asiakkaiden kokemuksia niistä julkiseksi.
Laura Kortekangas2
Hei, olen odotellut korvausta lähettämästäni kullasta yms yms jo noin pari vkoa. Toivon korvauksen saapuvan tililleni MAHDOLLISIMMAN PIAN..Yst. terv. Laura Kortekangas
Jussi1
Ei vastattu puhelimeen perjantaina 30.1.15 , eikä ole tullut rahojakaan, vaikka paketti on noudettu jo 27.1.15.
Anni1
Rahat tulivat pienellä viiveellä, mutta mihin perustui hinta? Ei mitään erittelyä maksusta. Firman puhelimeen ei vastata, eikä sähköpostiin saa vastausta.
allan mäkinen4
rahat tuli pienellä viiveellä,mutta tuli kuitenkin.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Tuloksia ladataan...