Verkkokulta ostaa kultaa & hopeaa


263.0
26 arviota tai kommenttia
Verkkokulta

  • Postivakuutettu lähetys (5000€ asti)
  • Kullan myyntipakkaus seuraavaksi arkipäiväksi
  • Maksu 12 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta
  • Kaikkia koruja ei sulateta (voit pyytää korut erikseen sulatettaviksi)
  • Peruminen mahdollista 3 vuorokauden sisällä
  • Kiirellisissä tapauksissa voi lähettää esineet suoraan Verkkokullalle ilman myyntipakkausta 
  • Ikäraja 18 vuotta

Verkkokulta Oy on suomalainen yritys, joka ostaa kultaa ja hopeaa yksityishenkilöiltä. Verkkokulta on ensimmäisiä suomalaisia yrityksiä, joka aloitti kullan ostot postitse Suomessa. Verkkokulta on harjoittanut tätä toimintaa vuodesta 2010 lähtien. Verkkokulta Oy:lle on myönnetty AAA-luottoluokitus.

Millaisia kulta- ja hopeaesineitä Verkkokulta ostaa?

Verkkokulta ostaa kaikenlaisia kultaesineitä, joiden kultapitoisuus on vähintään 8 karaattia eli 333 promillea. Tällaisia esineitä ovat esimerkiksi kultakorut, kultaketjut ja kultaiset muistoesineet. Verkkokulta ostaa myös rikkinäisiä kultaesineitä kuten katkenneita kultaketjuja sekä kultahampaita. Mikäli kultakorussa on mukana kiviä, ne voidaan lähettää asiakkaalle takaisin ilman lisäkuluja. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Verkkokulta-asiakaspalveluun varmistuaksesi kultaesineidesi myytävyydestä. Verkkokulta ostaa myös hopeaesineitä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi hopeakorut tai hopeiset ruokailuvälineet eli pöytähopeat.

Miten paljon Verkkokulta Oy maksaa jalometalliesineistäni?

Kullasta ja hopeasta maksettava hinta perustuu puhtaan kullan ja hopean maailmanmarkkinahintaan, joka määritellään maailman metallipörsseissä. Tämä hinta selviää helposti internetistä hakemalla. Se mainitaan myös usein talousuutisissa. On muistettava, että kullan ja hopean maailmanmarkkinahinta on se hinta, jonka maksaa yksi ns. troy-unssi puhdasta metallia. Troy-unssi on 31,10 grammaa. Kultaa ja hopeaa ostavat yritykset taas yleensä ilmoittavat grammahinnan, jolla metallia ostavat. Tämä hinta on siis noin 1/31 troy-unssin hinnasta. Siitä on lisäksi luonnollisesti vähennetty jalometallia ostavan yrityksen kulut ja voitto (jota joskus kutsutaan myös preemioksi). Mitä vähemmän puhdasta kulta tai hopea on, sitä alhaisempi hinta siitä maksetaan. Esimerkiksi monissa kultaesineissä käytetty kulta ei ole puhtainta eli 24 karaatin (999 promillen) kultaa, koska puhdas kulta on varsin pehmeää metallia ja näin taipuu helposti. Kulta- ja hopeaesineissä on yleensä leima tai koodi, joka kertoo siinä käytetyn metallin puhtauden joko karaatteina (kaksinumeroinen koodi) tai promilleina (kolminumeroinen koodi). Verkkokulta Oy siis maksaa kulta- ja hopeaesineistäsi niiden sisältämän kullan ja hopean puhtauden ja painon mukaan. Esineiden taidokkuudella tai kunnolla ei ole merkitystä. Verkkokulta Oy:n nettisivuilla on ne grammahinnat, jolla yritys ostaa kultaa ja hopeaa.

Miten myyn kulta- ja hopeaesineeni Verkkokulta-palveluun?

Jos haluat myydä kulta- ja hopeaesineesi Verkkokulta-palvelulle, Sinun tarvitsee vain tilata Verkkokulta-palvelun nettisivujen kautta myyntipakkaus. Valitse kultapakkaus jos myyt kultaesineitä, ja niiden mukana korkeintaan 100 grammaa hopeaesineitä. Jos haluat myydä enemmän kuin 100 grammaa hopeaesineitä, tilaa hopeapakkaus. Pakkauksen mukana tulevia ohjeita pitää huolellisesti noudattaa. Myyjän pitää lähettää kulta- ja hopeaesineiden mukana mm. asianmukaisesti täytetty ja allekirjoitettu kauppasopimuslomake. Näiden ohjeiden mukaisesti lähetetyt esineet on vakuutettu valmiiksi 5000€ edestä. Palvelu on asiakkaalle ilmaista, joten jos asiakas ei ole tyytyväinen kauppaan, niin Verkkokulta lähettää esineet takaisin asiakkaalle ilman kuluja.

Miten Verkkokulta arvioi lähettämieni esineiden arvon?

Verkkokulta arvioi kulta- ja hopeaesineet heti saatuaan ne. Verkkokulta Oy:n kokeneet asiantuntijat punnitsevat kulta- hopeaesineesi ja määrittelevät niiden jalometallipitoisuuden alan viimeisintä tekniikkaa käyttäen. Näistä muodostuu esineidesi kokonaishinta. Voit seurata arviointiprosessia Verkkokulta-palvelun nettisivujen kautta. Saat rahat tilillesi 12 tunnin kuluessa siitä, kun Verkkokulta Oy on vastaanottanut lähetyksesi. Huomaa että Verkkokulta ei sulata kaikkia koruja, vaan myy osan edelleen sulattamattomina, mikäli niistä saa näin paremman hinnan. Mikäli ehdottomasti haluat korusi sulatettaviksi, mainitse tästä erikseen.

Nopea palvelu kiireellisissä kulta rahaksi -tapauksissa

Jos asiakkaalla on kiire saada kultansa rahoiksi, voi esineet lähettää suoraan Verkkokullalle ilman myyntipakkausta. Asiakkaan tulee lisätä lähetykseen omat yhteystietonsa: nimi, tilinumero, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Asiakas saa kultaesineiden arvioinnin jälkeen seurantakoodin tekstiviestillä tai sähköpostiin, minkä avulla voi kirjautua verkkopalveluun ja seurata tilausta. Tilausseurantaan tulee näkyviin hinta ja tämän lisäksi postikulut lisätään asiakkaan palkkioon. 

En ole tyytyväinen jalometalliesineistäni saamaani hintaan. Mitä teen?

Mikäli et ole tyytyväinen Verkkokulta Oy:n kullasta ja hopeasta maksamaan hintaan, on Sinun ilmoitettava asiasta Verkkokulta-palveluun kolmen päivän kuluessa. Tällöin kauppa voidaan perua.

Verkkokulta kullan ostohinta taulukko

Karaattia Hinta
8K 16.89€/g Tilaa kultapaketti
9K 19.02€/g Tilaa kultapaketti
10K 21.14€/g Tilaa kultapaketti
14K 29.66€/g Tilaa kultapaketti
18K 38.03€/g Tilaa kultapaketti
20K 42.24€/g Tilaa kultapaketti
21K 44.37€/g Tilaa kultapaketti
22K 46.45€/g Tilaa kultapaketti
23K 48.58€/g Tilaa kultapaketti
24K 50.66€/g Tilaa kultapaketti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Ode. T5
Verkkokullan kanssa toteutuneet kaupat 4 Euroa parempi kuin paras kivijalkamyymälä ja kiertue ostaja tarjosi vaikka kuinka väänsin ja yritin saada ylemmäs hintaa. Tämä tarkoitti yli 400 euroa parempaa hintaa kohdallani. Kannattaa toimia vanhojen monia vuosia jalometalleja ostaneiden yritysten kanssa, sillä ostajia tuntuu olevan tällä hetkellä vauvasta vaariin! Yksityisetkin yrittää ostaa kultaa ja päästä välikädeksi kullan kierrätys ketjuun.
Monica5
Kyllä tämä toimija maksaa vaan parhaiten. Itse lähettänyt monia kertoja eikä mitään ongelmaa. Itselleni joustavaa ja vaivatonta kaupan käyntiä. Yhden kerran oli kyllä viivettä maksussa, kun tilinumero oli virheellinen myyntisopimuksessa ja heiltä oli jäänyt ilmoitus tästä lähettämättä. Tästä nootti heille, mutta ottakaa selvää asioista muualta, kuin kommettipalstojen kirjottelijoilta! Terveisin Kommentointeihin ärsyyntynyt
Kimmo1
Yritin myydä tähän firmaan hopeoitani sanoivat maksavansa maailmamarkkinahinnan mukaisesti jne.. Ensimmäinen "tarjous" oli täysin naurettava kun kysyin virheestä niin tuli toinen korotettu "tarjous" kun en tähänkään suostunut niin tuli viimeinen "tarjous" en tähänkään tyytynyt vaan vaadin hopeoitani takaisin ja kun ne tuli vein ne panttulainaamoon saaden hopeoistani 100€ enemmän mitä tämä firma lopullisessaan tarjouksessaan tarjosi! Jos olisin tiennyt minkälaiseen huijaus huutokauppa meininkiin heidän ostot perustuu niin en ikinä olisi hopeoitani heille lähettänyt!
Olli5
On kyllä niin laidasta laitaan keskustelu palstojen kommentit. Näköjään mustamaalaus ja markkinointi paikkoja enemmänkin. Itse sain suosituksen tästä firmasta ja kaikki meni niin kuin kuulu. Eikä todellakaan maksa myyntipakkaukset mitään, eikä mikään muukaan. Taitaa olla ainoa firma millä näin on. Vaikka tuttavan suositus olikin ni otin silti vähän vertailua eri firmoilta ja kyllä Verkkokulta maksoi vaan parhaiten!
Viivi4
Soitimpa sitten verkkokullalle, kun epäilin näiden perusteella. Heillä kaikki on ilmaista. Ei maksa myyntipakkaukset ja sanoivat, että koska monilla muilla maksaa niin oletetaan, että heilläkin. Keskustelupalstoilla on myös paljon muiden yrityksien kirjoittamia valeviestejä. Ottakaa selvää asioista ja jättäkää palstakirjoitukset omaan arvoon. Itse lähetän heille. Voin sitten perua ilmaiseksi jos ei homma muka toimi.
Admin:
Hei, kiitos tarkkaavaisuudesta. Verkkokultaan liittyvät tiedot on nyt päivitetty ajan tasalle. Pahoittelemme vanhentuneita tietoja. Terveisin, Myykultasi.fi
Pike1
En suosittele! Eivät maksa sitä mitä lupaavat. Ainakin puolet vähemmän sain mitä lupaavat. Pitäkää korunne itse tai viekää liikkeeseen!
Pessi5
Pitäsikö firman tehdä hyväntekeväisyyttä?Ei kukaan mikään tee duunia ilman voittoa. Erikoisia vinkujia nämä kommentoijat!
Kumma1
En suosittele ainakaan verkkokultaa: http://kummablogi.blogspot.fi/2015/03/verkkokultafi-on-kusetusta-kokemuksia.html
British Gent1
Älä luota! Jos osaat englantiä, lue tämä viesti: Verkkokulta are a bunch of dishonest crooks (rosvot). We sent 7g of 18ct gold rings and a heap of spoons (830 silver). Payment was quick but low (130,45€). Even without the silver, the gold alone should have returned over 150€, according to the horse ***** figures they display on their front page. I estimate they paid around 65% of what they should have. I contacted them to ask if there had been some mistake, but no reply after 2 weeks. This is the sort of honesty and customer service one might expect from company operating out of some shithole like Somalia, not Finland.
Mare1
En voi suositella Verkkokullan palvelua kenellekään. Sain rahana puolet siitä osuudesta mitä netissä ilmoitettiin. Lisäksi maksu ei tullut luvattuun 12 tunnin aikana, vaan venyi seuraavaan päivään.
Iina1
En todellakaan suosittele. Huomioikaa, että kulta- tai hopeapaketin lähettäminen pitää maksaa itse (on muuten kallis postari tuolla postivakuutetulla lähetyksellä, jota on pakko käyttää). Eivät ole edes hakeneet pakettia postista, joten taisi mennä postimaksuun menneet rahat nyt hukkaan (ja varmasti muutenkin, koska muitten kommenttien perusteella hinnat ovat tosi surkeat). Enemmän menee korujen lähetykseen rahaa kuin niistä saa... Jos edes saa mitään, kun pakettia ei noudeta. Hmph.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Tuloksia ladataan...