24karaattia.fi ostaa kultaa


14.0
1 arviota tai kommenttia
24karaattia

  • Postivakuutettu lähetys (5000€ asti - mahdollista nostaa)
  • Hinta-arvio 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta
  • Kaupan peruminen mahdollista 5 arkipäivän kuluessa
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Käyttämättä jätetty kuori tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa
  • Jos kullattomien esineitä vahingoitetaan ostaja ei ole korvausvelvollinen
  • Jos kauppa peruuntuu asiakkaan tulee maksaa postikulut palautuksesta

24karaattia.fi on osa kotimaista OTC Sijoitus Oy:tä. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt OTC Sijoitukselle Suomen Vahvimmat –sertifikaatin vuosina 2007, 2008, 2009, 2010 ja 2011. Tällaisen sertifikaatin saavat vain vakavaraiset yritykset, joilla ei ole maksuhäiriöitä näiden vuosien ajalta. 24karaattia.fi-palvelun kautta muutat tarpeettomat kultaesineesi selväksi rahaksi. Kullan maailmanmarkkinahinnan ollessa ennätystasolla onkin juuri nyt oikea hetki myydä ylimääräiset kultaesineesi.

 

Millaista kultaa 24karaattia.fi ostaa?

24karaattia.fi ostaa kaikenlaisia kultaesineitä, olivatpa ne sitten ehjiä tai rikkinäisiä. Esimerkkejä kultaesineistä, joita 24karaattia.fi ostaa, ovat mm. kaulaketjut ja ranneketjut, kellonrannekkeet, korvakorut, kalvosinnapit, sormukset, erilaiset muistoesineet sekä tietenkin kultaharkot ja kolikot. Tämä lista ei ole suinkaan tyhjentävä, vaan kaikenlaiset kultaesineet voivat tulla kysymykseen. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttää 24karaattia.fi-asiakaspalveluun ja varmistaa etukäteen, onko hallussasi oleva kultaesine sellainen, että 24karaattia.fi voi sen ostaa.

 

Miten paljon rahaa 24karaattia.fi maksaa kultaesineistäni?

Kullasta maksettava hinta perustuu puhtaan kullan maailmanmarkkinahintaan, joka määritellään maailman metallipörsseissä. Tämä hinta selviää helposti internetistä hakemalla. Se mainitaan myös usein talousuutisissa. On muistettava, että kullan maailmanmarkkinahinta on se hinta, jonka maksaa yksi ns. troy-unssi puhdasta kultaa. Troy-unssi on 31,10 grammaa. Kultaa ostavat yritykset taas yleensä ilmoittavat grammahinnan, jolla kultaa ostavat. Tämä hinta on siis noin 1/31 troy-unssin hinnasta. Siitä on lisäksi luonnollisesti vähennetty kultaa ostavan yrityksen kulut ja voitto (jota joskus kutsutaan myös preemioksi). Mitä vähemmän puhdasta kulta on, sitä alhaisempi hinta siitä maksetaan. Monissa kultaesineissä käytetty kulta ei ole puhtainta eli 24 karaatin (999 promillen) kultaa, koska puhdas kulta on varsin pehmeää metallia ja näin taipuu helposti. Kultaesineissä on yleensä leima tai koodi, joka kertoo siinä käytetyn kullan puhtauden joko karaatteina (kaksinumeroinen koodi) tai promilleina (kolminumeroinen koodi). Mitä korkeampi karaatti- tai promilleluku on, sitä enemmän siitä maksetaan. Sijoituskullan kauppa on Suomessa ollut arvonlisäverovapaata vuodesta 2000. Näin 24karaattia.fi siis maksaa kultaesineistäsi niiden sisältämän kullan puhtauden ja painon mukaan. Kultaesineiden taidokkuudella tai kunnolla ei ole tässä merkitystä.

 

Miten myyn kultaesineeni 24karaattia.fi-palveluun?

24karaattia.fi ottaa vastaan sellaisia kultaesineitä, jotka on lähetetty yrityksen omassa turvapussissa ja postituskuoresta. Voit tilata tämän postitusmateriaalin joko netin välityksellä tai puhelimitse. Tämä postitusmateriaali sisältää myös kauppakirjan, johon sinun tulee huolellisesti tutustua. Sinun tulee allekirjoittaa tämä kauppakirja ja laittaa se kultalähetyksesi mukaan. Mukaan tulee laittaa myös kopio henkilöllisyystodistuksestasi. On erityisen tärkeää noudattaa huolellisesti mukana sekä 24karaattia.fi-nettisivuilla olevia ohjeita kultalähetyksen postittamisesta. Näin varmistat että 24karaattia.fi saa kultalähetyksesi turvallisesti perille. 24karaattia.fi ei kerro erikseen paljonko rahaa saat kullastasi, vaan katsoo kaupan syntyneen kun lähetyksesi on vastaanotettu, ja sen kultasisältö punnittu ja arvioitu. 24karaattia.fi onkin nopea tapa myydä kulta. Heti kun 24karaattia.fi-palvelu on punninnut ja arvioinut kultasi, maksetaan rahat tilillesi.

 

Voiko 24karaattia.fi-palvelun kanssa tehdyn kaupan perua?

Mikäli et ole tyytyväinen 24karaattia.fi-palvelun kullastasi maksamaan hintaan, tai haluat perua kaupan muista syistä, on tämä mahdollista viiden päivän sisällä siitä kun 24karaattia.fi on maksanut kauppasumman tilillesi. Ota tällöin mahdollisimman pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluun: asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa kaupan perumisesta määräajan kuluessa. Kultaesineesi lähetetään sitten takaisin postiennakolla. Postiennakko koostuu alkuperäisestä kauppasummasta sekä lähetyskuluista. 24karaattia.fi ei veloita asiakkailtaan ylimääräisiä peruutuskuluja. Näin ainoastaan kultaesineesi postituskulut tulevat maksettavaksesi. Jos asiakas on tilannut ilmaisen materiaalipaketin, hänen tulee palauttaa se 14 päivän kuluessa, hyvässä kunnossa takaisin 24karaattia.fi palveluun, mikäli muuttaa mielensä, eikä lähetä jalometalleja arvioitavaksi. 

24karaattia kullan ostohinta taulukko

Karaattia Hinta
8K 11.5€/g Tilaa kultapaketti
9K 13€/g Tilaa kultapaketti
14K 20€/g Tilaa kultapaketti
18K 26€/g Tilaa kultapaketti
22K 29€/g Tilaa kultapaketti
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Tuloksia ladataan...