Kultapiste ostaa kultaa postitse


73.0
7 arviota tai kommenttia
Kultapiste

  • Postivakuutettu lähetys (500€ asti)
  • Kullan myyntipakkaus seuraavaksi arkipäiväksi (kun tilaat ennen klo 15.30)
  • Maksu 24 tunnin kuluessa kullan saapumisesta
  • Koruissa olevat kivet yms. kannattaa irroittaa itse jos ne haluaa säästää itsellä. Kultapiste ostaa myös koruissa olevia kiviä - mainitse niistä erikseen
  • Kaupan peruminen on mahdollista 3 vuorokauden sisällä rahojen saamisesta (19 euron lasku)
  • Ei erillistä maksua käyttämättömästä kultakuoresta
  • Alle 24 karaatin kullan arvioinnista menee erillinen maksu mikä on 1€ / kultagramma
  • 24 karaatin kullassa hinta koskee vain 25 grammaa per asiakas (katso hinta painon ylittävälle kullalle sivuilta)

Kultapiste on osa ruotsalaista Guldbrev AB:tä. Guldbrev aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2008, ja on nyt eräs Pohjoismaiden suurimpia kullan ostajia. Guldbrev oli ensimmäisiä yrityksiä Pohjoismaissa, joka keksi kuluttajille helpon, turvallisen ja edullisen tavan lähettää tarpeettomat kultaesineet myytäväksi kirjekuoressa. Tämä prosessi on edullinen ja nopea sekä kuluttajalle että Guldbreville, jonka ei tarvitse ylläpitää kalliita asiakaspalvelutiloja, ja maksattaa niiden vuokria asiakkaillaan.

 

Millaista kultaa Kultapiste ostaa?

Kultapiste ostaa sekä ehjiä että rikkinäisiä kultaesineitä. Tällaisia tyypillisiä kultaesineitä ovat esimerkiksi korut, joita monille on kertynyt laatikoiden pohjalle. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä Kultapiste-asiakaspalveluun etukäteen ja kysyä kultaesineidesi myytävyydestä. Muista että koruissa mahdollisesti olevia kiviä ei hyvitetä, vaan ne on syytä poistaa ennen kullan lähettämistä. Mikäli et irrota niitä, poistetaan ne Kultapisteen toimesta ilman lisämaksua. Jos haluat kivet takaisin tässä vaiheessa, ota yhteyttä Kultapiste-asiakaspalveluun.

 

Miten paljon rahaa Kultapiste maksaa kultaesineistäni?

 Kullasta maksettava hinta perustuu puhtaan kullan maailmanmarkkinahintaan, joka määritellään maailman metallipörsseissä. Tämä hinta selviää helposti internetistä hakemalla. Se mainitaan myös usein talousuutisissa. On muistettava, että kullan maailmanmarkkinahinta on se hinta, jonka maksaa yksi ns. troy-unssi puhdasta kultaa. Troy-unssi on 31,10 grammaa. Kultaa ostavat yritykset taas yleensä ilmoittavat grammahinnan, jolla kultaa ostavat. Tämä hinta on siis noin 1/31 troy-unssin hinnasta. Siitä on lisäksi luonnollisesti vähennetty kultaa ostavan yrityksen kulut ja voitto (jota joskus kutsutaan myös preemioksi). Mitä vähemmän puhdasta kulta on, sitä alhaisempi hinta siitä maksetaan. Monissa kultaesineissä käytetty kulta ei ole puhtainta eli 24 karaatin (999 promillen) kultaa, koska puhdas kulta on varsin pehmeää metallia ja näin taipuu helposti. Kultaesineissä on yleensä leima tai koodi, joka kertoo siinä käytetyn kullan puhtauden joko karaatteina (kaksinumeroinen koodi) tai promilleina (kolminumeroinen koodi). Kultapiste siis maksaa kultaesineistäsi niiden sisältämän kullan puhtauden ja painon mukaan. Kultaesineiden taidokkuudella tai kunnolla ei ole merkitystä. Kullasta maksettava hinta on sen päivän hinta, jona Kultapiste arvioi kultaesineet.

 

Miten myyn kultaesineeni Kultapiste-palveluun?

Helpoin tapa myydä kultaesineet on tilata Kultapisteen nettisivujen kautta tai puhelimitse valmiiksi maksettu ja vakuutettu postituskuori kullalle, eli Kultakirje. Se sisältää ohjeet kullan lähettämiseen: tutustu ja noudata niitä huolellisesti. Kultaesineesi arvioidaan samana päivänä kun Kultapiste on vastaanottanut ne. Monien kullan ostajien postituspaketit on vakuutettu vain 500 euroon asti, mutta Kultapiste on ottanut omien asiakkaidensa puolesta ylimääräisen vakuutuksen, joka korvaa postissa kadonneet kultaesineet jopa 10.000 euroon asti! Näin Kultapiste on markkinoiden turvallisin kullan ostaja. Monet kultaa ostavat yritykset vaativat rahaa kullan lähetyspaketistaan, mikäli sitä ei käytetä. Kultapiste ei näin tee. Täten voit kaikessa rauhassa vielä Kultakirjeen saatuasikin pohtia haluatko todella myydä kultaesineesi vai ei.

 

Miten Kultapiste arvioi kullan?

Kun Kultapiste on vastaanottanut lähetyksesi, siinä olevat kultaesineet punnitaan, ja niiden kultapitoisuus arvioidaan. Asiakkaana saat tunnukset, jolla voit internetin kautta seurata prosessin kulkua. Kultapiste käyttää EU:n hyväksymiä jalometallivaakoja, ja Kultapisteen laboratoriossa työskentelevät henkilöt ovat kullan asiantuntijoita. Kultapiste maksaa Sinulle rahat kultaesineistäsi 24 tunnin kuluessa siitä, kun Kultapiste on vastaanottanut lähettämäsi Kultakirjeen.

 

En ole tyytyväinen kullasta saamaani hintaan. Mitä teen?

Kultapiste tarjoaa asiakkailleen 100% tyytyväisyystakuun. Näin Sinulla on oikeus peruuttaa kultaesineidesi myynti kolmen päivän kuluessa siitä kun rahat ovat tililläsi. Tästä on ilmoitettava Kultapiste-asiakaspalveluun välittömästi. Saat kultaesineesi takaisin niin ikään vakuutettuna lähetyksenä sen jälkeen kun olet maksanut saamasi kauppahinnan takaisin. Kultaesineesi palautetaan postiennakolla, josta on maksettava sitä noudettaessa 19 euroa palautuskuluina.

Kultapiste kullan ostohinta taulukko

Karaattia Hinta

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

todella huono firma1
Kultasormuksesta tarjottiin 1,5e vedoten siihen että sormus hopeaa! Pyysimme palauttamaan ja jouiduimme maksamaan 25e palautuksesta. kun sormus palautui, arvioitin ensimmäisessä vastaantulevassa lioilleessä, oli kullan leimat ja pitoisuusleimat, tarjosivat 128e, vein helsingin panttiin, tarjosivat 175e. eli sellanen firma tämä kultapiste.fi , kiertäkää kaukaa!
huis1
Pettymyksen aiheutti hidas palvelu. En saanut vastauksia kysymyksiini. Sain kullasta vain muutaman euron grammalta ja vetosin hintatakuuseen. Tiedoksi, että he eivät anna hintatakuuta, vaikka sopimusehdoissa lukee niin. Piilokuluja tulee niin paljon, ettei asiakkaalle jää juuri mitään käteen. Kaupan purku maksaa asiakkaalle ja kadonneista esineistä he eivät vastaa. Kullan hinta voi muuttua päivän aikana radikaalisti (alas päin). Kuluttajansuojalaki ei suojaa. Suosittelen Verkkokultaa ja Kultarahaksi.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Tuloksia ladataan...