Myykulta.fi


73.7
7 arviota tai kommenttia
MyyKulta

  • Ostaa kaikkea missä on kultaa
  • Nopea maksu heti arvion jälkeen
  • Kultakuori on vakuutettu aina 5000€ asti
  • Kultakuoren voi tilata kätevästi lomakkeella
  • Kaupan peruuntumisen hinta 30€
  • Jos asiakas ei lähetä tuotteita 1 kk kuluttua kultakuoren saapumisesta hänen tulee maksaa Myykulta-palvelulle 30€ korvaus

Myykulta.fi on kultaa ostava palvelu mihin voit lähettää myytävät kultasi vakuutetussa kultakuoressa ja saat arvion kultasi hinnasta. Myykulta.fi ostaa kaikea missä on kultaa, voit siis tarjota kultakorujen, harkkojen ja kolikoiden lisäksi myös esimerkiksi kultakelloa tai hammaskultaa. Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on suomalainen tilinumero ja joka omistaa lähetettävät kultaesineet.

Miten Myykulta.fi toimii?

Kultapaketin saat tilattua kätevästi suoraan kotiin sivuilta löytyvällä lomakkeella. Kultakuori on vakuutettu Myykulta.fi palvelun puolesta aina 5000 euroon asti. Löydät Myykulta.fi hinnaston nettisivuilta sekä Myykulta.fi palvelusta. Myyntipaketin tilaaminen velvoittaa asiakkaan lähettämään Myykulta -palveluun jalometallia ja jos asiakas ei lähetä kuorta takaisin esineiden kera kuukauden sisällä, perii Myykulta asiakkaalta käsittelykuluja 30€. Asiakkaalle lähetetään tällöin lasku kotiin. Asiakas voi miettiä ennen metallien lähetystä, haluaako takaisin ne esineet, jotka eivät olekaan kultaesineitä. Jos esineissä on mukana tuotteita, jotka ovat kullattuja tai joissa on mukana kiviä, voi asiakas halutessaan kysyä kullattomien esineiden palautusta 30€ palautusmaksua vastaan. Tällöin kauppa toteutetaan vain kultaesineistä. Asiakas voi tästä halutessaan mainita myyntisopimukseen. 

Kaupan peruuntuminen Myykulta.fi -palvelussa

Jos asiakas ei ole tyytyväinen maksettuun hintaa, hänellä on kolme vuorokautta aikaa perua kauppa. Asiakkaan tulee tällöin maksaa 30€ käsittelykulut, jotka maksetaan postiennakkona, kun tuotteet lähetetään asiakkaalle takaisin. 
 

Jos sinulla on kokemuksia myykulta.fi palvelusta voit jakaa niitä tällä sivulla. Voit myös lukea muiden käyttäjien kokemuksia palvelusta.

Myykulta yhteystiedot

MyyKulta.fi yhteystiedot

PL 390
00101 Helsinki
asiakaspalvelu
Ma - Pe : 10 - 16
p. 044 2370 68
asiakaspalvelu (ät) myykulta.fi

MyyKulta kullan ostohinta taulukko

Karaattia Hinta
14K 28.76€/g Tilaa kultapaketti
18K 36.87€/g Tilaa kultapaketti
21K 43.01€/g Tilaa kultapaketti
23K 47.09€/g Tilaa kultapaketti
24K 49.11€/g Tilaa kultapaketti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Aino Matilainen1
En saanut mitään palautetta myymästäni kullasta, rahat vain tilille. Joensuussa olisin saanut enemmän, mutta olin mainoksen uhri. Enää en vastaisuudessa myy tänne kultaani.
Johanna4
Nopea ja luotettava palvelu.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Tuloksia ladataan...