Tavex


13.0
1 arviota tai kommenttia
Tavex

   Tavex Oy on valuuttojen ja jalometallien tavaratalo. Tavex ostaa ja myy kultaa ja hopeaa sekä noin 40 eri valuuttaa. Tavex tarjoaa palveluitaan sekä ylimääräisiä kultakorujaan ja muita kultaesineitä myyville yksityishenkilöille, kultaa ja hopeaa ostaville sijoittajille, sekä valuuttaa tarvitseville yrityksille ja yksityishenkilöille. Tavex palvelee Suomessa kahdessa toimipisteessään Helsingissä, sekä ulkomailla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Bulgariassa. Näissä toimipisteissä voit myydä kultaesineitä, ostaa sijoituskultaa ja hopeaa sekä valuuttoja. Tavex on myös läsnä useilla sijoitusmessuilla, joilla voit tavata Tavexin asiantuntijoita ja keskustella heidän kanssaan lisää jalometalleista ja valuutoista.

    

   Kullan myynti Tavexille

   Tavex ostaa kultaa kuten kultakoruja toimipisteissään. Näin saat saman tien tietää paljonko Tavex voi kullastasi maksaa, ja voit sopia kaupoista saman tien. Tavex maksaa rahat kullastasi heti. Tämä on kätevä ja turvallinen tapa myydä ylimääräiset kultaesineet läpinäkyvästi ja nopeasti.

   Sijoituskullan osto Tavexilta

   Tavex tarjoaa laajan valikoima eri painoisia ja hintaisia kultakolikoita ja kultaharkkoja niille, jotka haluavat turvata varallisuutensa sijoittamalla kultaan. Sijoituskulta on arvonlisäverosta vapaata, ja Tavexin välityspalkkiot ovat hyvin alhaisia verrattuna vaikkapa korukaupan katteisiin. Näin kulta on myös hieno lahja. Tavexin valikoimassa on paljon tyylikkäitä kultakolikoita eri puolilta maailmaa, jotka sopivat erityisesti lahjaksi kaikenikäisille. Myös kultalaattoja ja kultaharkkoja on Tavexin valikoimissa runsaasti. Tavexin kultatuotteita on saatavilla eri painoisina yhdestä grammasta yhteen kiloon asti. Nämä tuotteet ovat eritoten kultaan sijoittavien suosiossa. Näin Tavex tarjoaa sopivat kultatuotteet jokaisen kukkarolle. Tavex ostaa aina takaisin myymänsä kultatuotteet. Tavexin myymät kolikot ja harkot ovat tunnettujen tehtaiden ja rahapajojen tuotteita, joten ne ovat luotettava tapa säilyttää ja kasvattaa varallisuutta. Sijoituskullasta kiinnostuneiden on myös mahdollista varata aika henkilökohtaiseen konsultointiin, jossa voit keskustella Tavexin asiantuntijan kanssa kultaan sijoittamisesta. Tämä konsultointi voi tapahtua Helsingissä Fabianinkadun konttorissa, puhelimitse tai Skypen kautta. Tavex ei veloita konsultoinnista mitään eikä se millään tavalla sido ostamaan Tavexilta mitään tai käyttämään mitään Tavexin palveja.

    

   Kultakolikot keräilijöille Tavexilta

   Tavex tarjoaa myös paljon harvinaisia kultakolikoita rahojen keräilijöille eli numismaatikoille. Näillä on kullan hinnan lisäksi myös harvinaisuusarvoa, joka myös kasvaa ajan myötä. Esimerkkeinä Tavexin harvinaisten kultakolikoiden valikoimasta mainittakoon pohjoiskorealaiset villieläin- ja lintukolikot, joita kutakin on lyöty vain 500 kappaletta. Näin voit omistaa jotain maailmassa todella harvinaista!

    

   Hopean osto Tavexilta

   Kultabuumin myötä ovat sijoittajat alkaneet kiinnostua myös hopeasta. Tavex tarjoaa laajan valikoiman hopeakolikoita joko unssin tai kilon painoisina. Hopea on kultaa paljon edullisempaa, joten hopeakolikot sopivat erinomaisesti lahjaesineiksi. Hauska idea on esimerkiksi ostaa vastasyntyneelle lapselle hänen syntymävuotensa Australian Lunar –kolikko, jossa on syntymävuotta kiinalaisessa kalenterissa vastaava eläinsymboli.

    

   Valuuttakauppaa Tavexin kautta

   Tavex ostaa ja myy noin 40 valuuttaa. Tavex palvelee valuuttakaupassa sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Tavexin Helsingin-toimipisteiden tarjoamat valuuttakurssit kuuluvat Suomen edullisimpiin. Yrityksille Tavex tarjoaa myös kansainvälistä tilisiirtopalvelua, jossa yritykset voittavat sekä edullisempien valuuttakurssien että alhaisempien siirtomaksujen ansiosta.

    

   Pikasiirto Tavexin kautta

   Tavexin konttorit välittävät myös yksityishenkilöiden rahansiirtoja. Nämä pikasiirrot ovat kätevä tapa lähettää rahaa nopeasti niiden maiden välillä, joissa Tavex toimii. Käteistä voi siirtää noin viidessä minuutissa vaikka Suomesta Bulgariaan, ja pankkitilien välillä noin yhdessä tunnissa. Tämä on edullinen tapa pelastaa tilanne, jos vaikkapa sukulaisesi on kadottanut rahansa ja luottokorttinsa matkalla. Yritysasiakkaat, jotka tarvitsevat säännöllisiä pikasiirtoja, voivat tehdä edullisen sopimuksen Tavexin kanssa.

    

   Tavex lyhyesti

   • toiminut Suomessa vuodesta 1996
   • toimipisteet Suomessa (Helsingissä), Virossa, Latviassa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Bulgariassa
   • ostaa kultaa toimipisteissään
   • myy sijoituskultaa ja sijoitushopeaa
   • ostaa ja myy valuuttoja järjestää kansainvälisiä tili- ja pikasiirtoja

   Tavex kullan ostohinta taulukko

   Karaattia Hinta
   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Lisää kommentti

   Mikä on Suomen pääkaupunki?


   Tuloksia ladataan...