Myyntiturva takaa kullanmyyjälle parhaan hinnan


Myyntiturva takaa kullanmyyjälle parhaan hinnan

13.09.2013

Kultaesineitä ostava KultaRahaksi Oy lupaa korvata asiakkailleen kullan hinnan nousun, mikäli hinta nousee 5 prosenttia viikon sisällä myyntitapahtumasta.

 

KultaRahaksi Oy:n toimitusjohtaja Matti Tiainen lupaa hyvittää asiakkailleen, mikäli kullan maailmanmarkkinahinta nousee äkisti.

 

- Myyntiturva tarkoittaa sitä, että jos kullan hinta nousee 5 prosenttia viikon sisällä toteutuneesta kaupasta, korvaamme erotuksen asiakkaalle. Näin asiakkaan ei tarvitse niin tarkasti seurata kullan hintaa ja jännittää, myykö väärään aikaan. Näin asiakas pääsee nauttimaan kullan hinnan mahdollisesta noususta.

 

Kullan maailmanmarkkinahinta on noussut elokuusta 8 prosenttia. Tällä hetkellä unssi kultaa maksaa 1380 dollaria, kun se vielä heinäkuun alussa maksoi 1200 dollaria. Maailman taloustilanne on vielä sen verran epävakainen, että kullan hinnassa on odotettavissa nousua.

 

KultaRahaksi Oy on suomalainen vuonna 2009 perustettu firma, joka ostaa yksityisiltä kultaesineitä, maksaa näistä romukullan hinnan ja välittää esineet kullan jatkojalostukseen. Kultaesineet päätyvät lopulta hammas-, elektroniikka- ja koruteollisuuteen.

KultaRahaksi Oy alkoi ensimmäisenä Suomessa tarjota palvelua, jossa asiakkaat voivat postittaa kultaesineensä yhtiölle arvioitavaksi. Yhtiö toimiii 15 maassa Euroopassa.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Tuloksia ladataan...