Kulta rahaksi - Kultarahaksi.fi


53.8
5 arviota tai kommenttia
Kultarahaksi

 • Postivakuutettu lähetys (500€ asti - mahdollista nostaa 15 000€ asti)
 • Kultapakkaus postitetaan seuraavana tai sitä seuraavana arkipäivänä
 • Maksu 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta
 • Peruminen mahdollista 3 vuorokauden sisällä maksun saamisesta (30€ lasku)
 • Käyttämättä jätetty kuori on mahdollista palauttaa 14 päivän sisällä (palauttamatta jätetyistä ei käytetyistä kuorista 15 euron lasku)
 • Kesätarjouksena +10% päivän kullan hintaan
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Ei postikuluja tai muita kuluja. Ilmainen!
 • Vakuutettu turvallinen lähetys
 • Suomen suurin romukullan ostaja
 • Käyttämättä jätetystä Kultapaketista tulee 15 € lasku

Kultarahaksi.fi on suomalaisen KultaRahaksi Oy:n palvelu. Kultarahaksi.fi on nopea tapa muuttaa kultaesineet rahaksi. Saat rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä kun Kultarahaksi.fi on vastaanottanut lähetyksesi. Kultarahaksi.fi on Suomen suurin yksityishenkilöiden kullan ostaja, ja KultaRahaksi Oy:lle on myönnetty AAA-luottoluokitus.

 

Millaista kultaa Kultarahaksi.fi ostaa?

Kultarahaksi.fi ostaa sekä ehjiä että rikkinäisiä kultaesineitä, mikäli niiden kultapitoisuus on vähintään 8 karaattia tai 333 promillea. Tällaisia tyypillisiä kultaesineitä ovat esimerkiksi korut. Kultarahaksi.fi ostaa myös vaikkapa kultahampaita. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä Kultarahaksi.fi-asiakaspalveluun etukäteen ja kysyä kultaesineidesi myytävyydestä. Muista että koruissa mahdollisesti olevia kiviä ei hyvitetä, vaan ne on syytä poistaa ennen kullan lähettämistä. Mikäli kivien poistaminen on vaikeaa, voit käydä KultaRahaksi Oy:n toimipisteessä, jossa jalometallialan ammattilaiset poistavat ne puolestasi.

 

Miten paljon rahaa Kultarahaksi.fi maksaa kultaesineistäni?

Kullasta maksettava hinta perustuu puhtaan kullan maailmanmarkkinahintaan, joka määritellään maailman metallipörsseissä. Tämä hinta selviää helposti internetistä hakemalla. Se mainitaan myös usein talousuutisissa. On muistettava, että kullan maailmanmarkkinahinta on se hinta, jonka maksaa yksi ns. troy-unssi puhdasta kultaa. Troy-unssi on 31,10 grammaa. Kultaa ostavat yritykset taas yleensä ilmoittavat grammahinnan, jolla kultaa ostavat. Tämä hinta on siis noin 1/31 troy-unssin hinnasta. Siitä on lisäksi luonnollisesti vähennetty kultaa ostavan yrityksen kulut ja voitto (jota joskus kutsutaan myös preemioksi). Mitä vähemmän puhdasta kulta on, sitä alhaisempi hinta siitä maksetaan. Monissa kultaesineissä käytetty kulta ei ole puhtainta eli 24 karaatin (999 promillen) kultaa, koska puhdas kulta on varsin pehmeää metallia ja näin taipuu helposti. Kultaesineissä on yleensä leima tai koodi, joka kertoo siinä käytetyn kullan puhtauden joko karaatteina (kaksinumeroinen koodi) tai promilleina (kolminumeroinen koodi). Mitä korkeampi karaatti- tai promilleluku on, sitä enemmän siitä maksetaan. Sijoituskullan kauppa on Suomessa ollut arvonlisäverovapaata vuodesta 2000. Kultarahaksi.fi siis maksaa kultaesineistäsi niiden sisältämän kullan puhtauden ja painon mukaan. Kultaesineiden taidokkuudella tai kunnolla ei ole merkitystä. Kultarahaksi.fi näyttää nettisivuillaan päivän ostohinnat kullalle.

 

Miten myyn kultaesineeni Kultarahaksi.fi-palveluun?

Helpoin tapa myydä kultaesineet on tilata Kultarahaksi-fi nettisivujen kautta tai tekstiviestillä valmiiksi maksettu ja vakuutettu postituskuori kullalle. Se sisältää ohjeet kullan lähettämiseen: tutustu ja noudata niitä huolellisesti. Kultaesineesi arvioidaan samana päivänä kun Kultarahaksi.fi on vastaanottanut lähettämäsi KultaPaketin™. Voit myös vierailla Kultarahaksi.fi-toimipisteessä, joita sijaitsee useissa Suomen kaupungeissa. Näin voit asioiden Kultarahaksi.fi-palvelun kanssa mukavasti kasvotusten. Saat näin kuulla saman tien mitä kultaesineistäsi maksetaan, ja sopia kaupasta heti. Toisinaan Kultarahaksi.fi-palvelun kullan ostajat kiertävät eri paikkakunnilla, jolloin voit myös asioida Kultarahaksi.fi-asiantuntijoiden kanssa kasvotusten. Näistä tapahtumista ilmoitetaan paikallislehdissä.

 

Miten Kultarahaksi.fi arvioi kullan?

Kun Kultarahaksi.fi on vastaanottanut lähetyksesi, siinä olevat kultaesineet punnitaan, ja niiden kultapitoisuus arvioidaan. Asiakkaana saat tunnukset, jolla voit internetin kautta seurata prosessin kulkua. Saat mm. nähtäväksesi valokuvan kultaesineistäsi vaa’alla, joka on Inspectan ensivakauttama, ja vaa’an näyttämän punnitustuloksen. Saat rahat tilillesi samana päivänä kun Kultarahaksi.fi on vastaanottanut lähetyksesi.

 

En ole tyytyväinen kullasta saamaani hintaan. Mitä teen?

Kultarahaksi.fi tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun. Näin Sinulla on oikeus peruuttaa kultaesineidesi myynti kolmen päivän kuluessa siitä kun rahat ovat tililläsi. Tästä on ilmoitettava Kultarahaksi.fi-asiakaspalveluun välittömästi. Kultarahaksi.fi lähettää kultaesineesi Sinulle postiennakolla. Näin maksat takaisin kullasta jo saamasi rahat, sekä peruutuksen käsittelykulut.

Kultarahaksi kullan ostohinta taulukko

Karaattia Hinta
14K 11.87€/g Tilaa kultapaketti
18K 15.22€/g Tilaa kultapaketti
22K 18.58€/g Tilaa kultapaketti
24K 23.08€/g Tilaa kultapaketti
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Tuloksia ladataan...